Un nou „Hachiko” care nu acceptă MOARTEA STĂPÂNULUI său. Locuitorii sunt IMPRESIONAȚIVideo în articol

De Maria Mocanu,
02 aug., 2019 Caini

Un nou „Hachiko” care nu acceptă moartea stăpânului său. Stăpânul unui câine a murit într-un accident în urmă cu 18 luni, iar „Hachiko-grecul” refuză să plece din acel loc. Apropiații lui Haris i-au construit un altar iar acum, pentru căţel, este noua casă aflată pe drumul național.

Câinele lui Haris a devenit cunoscut în toată lumea ca şi Hachiko, un câine erou de film.  Oamenii, au încercat să adopte căţelul, dar animalul încăpăţânat a insistat să rămână în locul respectiv.

Deşi locul accidentului se află la circa 10 km de casă, nu se ştie prin ce miracol a ajuns câinele acolo, relatează Nafpaktia News. Haris, în vârstă de 40 de ani, şi-a găsit moartea tragică pe vechiul drum de pe râul Evinos.
Locuitorii din zonă au raportat că animalul de companie al lui Haris se afla la locul accidentului, și a rămas acolo de atunci. Timp de un an și jumătate și în ciuda eforturilor unor persoane să-l găzduiască, câinele se întoarce acolo.

Locuitorii din zona înconjurătoare îi hrănesc zilnic și sunt impreşionaţi de persistența câinelui de a rămâne lângă stăpânul său, potrivit evz.ro.

Citeste si:

Lasa un comentariu