15 apr., 2018

Un cățel s-a RĂZBUNAT crunt pe cel care l-a lovit! Imaginea care a CUTREMURAT lumea

Faze haioase

Un cățel s-a răzbunat crunt pe cel care l-a lovit! Imaginea a cutremurat lumea. Fără să se uite în oglinzile retrovizoare ale autoturismului său, un bărbat din China a lovit un câine în timp ce parca în fața blocului său. Nu i-a acordat nicio atenție și s-a dus liniștit acasă.

 După câteva ore, când a revenit la autoturism a avut un adevărat șoc. Caroseria mașinii era distrusă de mușcături, scrie realitatea.net.

Câinele lovit și-a adus în ajutor mai mulți camarazi, iar „momentul răzbunării” a fost surprins de un vecin al bărbatului.

Articole similare

Comentarii

  • Vrea mai multi bani ce sa vrea ..animslele chiar si in ong..uri sunt surse de facut bani habar nu aveti cati câini sunt adusi in portul constanta la vapoarele astea de chinezi . .pachistanezi ..indienii..popoare mancatoare de câini..pisici .si sobolani..pentru ei vaca e sfânta da mănâncă viermi insecte si sobolani si câini..astia dau bani frumosi pentru bietele animale care mor in chinuri groaznice ..bagate in saci si bătute de vi pana mor ca să li se fragezeasca carnea
    . … ..oribil .

 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.