Rase de caini recomandate…barbatilor!

De Carmen Istrate,
01 mart., 2019 Faze haioase

Potrivit debarbati.ro, chiar exista o lista a raselor de caini care sunt recomandate barbatilor. Multe din aceste rase ”masculine” sunt fie mari, impunatoare, intimidante, musculoase, fie sunt adaptate pentru activitatile sportive in aer liber.

Sursa mentionata prezinta top 10 al acestor rase potrivite barbatilor…

Amstaff-ul

Amstaff-ul este un caine impunator, loial si protector. Cainii din aceasta rasa se dreseaza usor. In plus, se deosebeste de celelalte rase de caini, prin rezistenta incredibila la durere. Amstaff-ul este un caine de familie foarte bun, iubeste copiii, dar nu tolereaza strainii si poate fi agresiv cu acestia. Din acest motiv, este recomandat sa incerci sa il faci sa socializeze inca de pui, iar daca, totusi, are tendinte de agresivitate, nu il lasa in preajma copiilor straini, cel putin nu fara botnita.

sursa foto - https://www.toateanimalele.ro

sursa foto – https://www.toateanimalele.ro

Dog-ul german

Puternic, frumos si increzator, Dog-ul german este un caine potrivit unui barbat cu asemenea calitati….apreciază sursa mentionata. Dog-ul german intimideaza prin marime si este extrem de inteligent si intuitiv. El este adesea folosit de politisti pentru prinderea infractorilor, in detectarea drogurilor si a bombelor.

Boxer-ul

Boxerul poate parea un pic intimidant, dar el este de fapt un caine dragalas si prietenos. Acesta este o rasa potrivita pentru barbati. Ei sunt distractivi si adorabili si au aptitudini pentru activitatile sportive. Datorita calitatilor lor fizice, cat si comportamentale, boxerii sunt numai buni pentru agatat ..tipe!

sursa foto - https://en.wikipedia.org

sursa foto – https://en.wikipedia.org

Rottweiler-ul

Acest caine puternic poate trai afara, in mediul exterior, dar si in casa. Initial crescut ca si caine ciobanesc, Rottweilerul este mai cunoscut in zilele noastre ca fiind un formidabil caine de paza si de protectie. Rottweilerul este un caine puternic, intimidant si, in mod sigur, un caine „masculin”.

Ciobanescul german

Aproape intotdeauna in varful topurilor preferintelor iubitorilor de caini, Ciobanescul German este viguros si puternic. El are un instinct nativ de paza si protectie si, este cu siguranta, o prezenta care emana forta, securitate, masculinitate!

Mastiff-ul

Acest caine urias si impozant a fost folosit drept caine de vanatoare si de protectie. El este, in mod evident, un caine masculin. Entuziasmat sa-si patruleze domeniul si sa-si pazeasca familia, Mastiff-ului ii merge bine afara, in aer liber, dar are nevoie de companie.

sursa foto - http://www.vetstreet.com

sursa foto – http://www.vetstreet.com

Husky siberian

Husky, inca de cand a fost creat a trait afara, in tinuturile cu clima aspra si nemiloasa. Crescut pentru a trage saniile peste tinuturile inghetate, acest caine este foarte rezistent si chiar fericit sa traiasca in aer liber. El da impresia unui caine cladit pentru a trai in exterior si masculin in adevaratul sens al cuvantului.

Boston Terrier-ul

Boston Terrier-ul este un Terrier mic, negru cu alb, caruia ii face placere sa te faca sa razi. Dupa perioadele scurte de activitate, Boston Terrier-ului ii place sa se cuibareasca pe canapea urmarindu-si la televizor emisiunea favorita. Ascultator si loial, Boston Terrier-ul este un bun caine de paza si un animal de casa credincios. Desi nu sunt caini mari, Boston Terrierii sunt caini robusti si destul de masculini, intr-un fel haios.

sursa foto - http://animalsbreeds.com

sursa foto – http://animalsbreeds.com

Pug (mops)

Deloc combativ, pugul este o rasa afectuoasa, simpatica si echilibrata cu mult sarm si demnitate. Sunt companioni jucausi si distractivi.

Doberman Pinscher

Doberman Pinscher-ul este o rasa de talie mare, atragatoare si dominanta. Au trasaturi intr-adevar masculine luand in considerare marimea si prestanta lor. Intr-o alta ordine de idei, acesti caini pot fi la fel de bine si niste animale de casa dragalase si minunate.

sursa foto - http://dogbreedgallery.com

sursa foto – http://dogbreedgallery.com

Lasa un comentariu