Povestea motanului care a devenit faimos în toată LUMEA. Cum a devenit Theo CLEPTOMAN

De Maria Mocanu,
06 mart., 2019 Stiri

Povestea motanului care a devenit faimos în toată LUMEA!  Theo a reușit să-și „îmbogățească” stăpâna cu bunuri furate din vecini. De data aceasta, pisoiul s-a întors acasă cu 25,7 lire sterline în numerar, potrivit BBC.

Theo a devenit cunoscut după ce a furat decoraţiuni de Crăciun şi jucării, pe care apoi proprietara sa, Rachael Drouet, a încercat să le returneze vecinilor păgubiţi.

Femeia a povestit că obişnuia să glumească, spunând că motanul, un siamez, în vârstă de opt ani, ar trebui să vină acasă cu bani, nu cu nimicuri. Până la urmă acest lucru s-a întâmplat, iar Theo a furat banii pe care un vecin i-a lăsat pentru lăptar.

Stăpânii motanului s-au mutat recent într-o locuinţă nouă din Anglia şi au sperat că Theo a renunţat la obiceiul prost de a fura, însă motanul şi-a mărit miza și a început să fure punga de plastic care conţinea banii.

Din fericire însă, în pungă exista o hârtie cu adresa celui care lăsase banii, astfel că partenerul lui Rachel a putut returna banii vecinului păgubit.

Citeste si:

Lasa un comentariu