Povestea lor o să-ţi smulgă multe LACRIMI. Doi câini, unul ORB, iar celălalt SURD, de NEDESPĂRŢIT!

De Maria Mocanu,
18 iul., 2017 Stiri

Doi câini, unul orb, iar celălalt surd, au devenit cei mai buni prieteni după ce s-au cunoscut într-un adăpost pentru animale. 

Eve, cățelușa surdă care și-a pierdut și un ochi, un Leopard Catahoula de 11 luni, a fost găsit de un poştaş din Bear Valley, pe când animalul avea doar nouă săptămâni, iar Dillon, un Border Collie de doi ani, a fost abandonat de stăpânul său la un adăpost.
Cei doi au ajuns la adăpostul pentru animale din Marley’s Mutts şi, deşi proprietarul adăpostului a fost îngrijorat pentru cele două animale, din pricina dizabilităţilor, a fost cu adevărat impresionat când a văzut că Eve şi Dillon au devenit cei mai buni prieteni.
Directorul adăpostului a fost sceptic în ceea ce privește adopția lor, împreună. Câinii au fost adoptaţi, însă s-au întors la adăpost după scurt timp. După acest eşec, adăpostul Marley’s Mutts a postat pe Facebook povestea celor doi prieteni, în speranţa că astfel se vor găsi persoane interesate să-i adopte pe amândoi. Campania a avut succes, iar o femeie, care a vrut iniţial să o adopte doar pe Eve, după ce a văzut legătura puternică dintre ea şi Dillon, nu a avut de ales, decât să-i ia pe amândoi.
În prezent, Eve şi Dillon împart noua locuinţă cu alţi doi câini, iar prietenia lor a emoţionat întreaga lume, potrivit evz.ro.
CITIȚI MAI MULT:

PRIETENIE ce nu ține cont de specie! Un leu, un tigru și un urs sunt de nedespartit! I video

PRIETENIE ce nu ține cont de specie! Un leu, un tigru și un urs sunt de nedespartit! I video
26 Apr, 2017 la 8:59 amModifica

PRIETENIE neobișnuită dintre un pisoi și patru peruși I VIDEO AMUZANT

PRIETENIE neobișnuită dintre un pisoi și patru peruși I VIDEO AMUZANT
25 Apr, 2017 la 11:08 amModifica

Asta înseamnă PRIETENIE ADEVĂRATĂ / FOTO

Animalele nu ţin cont de provenienţă, culoare, credinţa, direcţia politică sau de rasă

Asta înseamnă PRIETENIE ADEVĂRATĂ / FOTO
18 Apr, 2017 la 9:23 amModifica

Citeste si:

Lasa un comentariu

 

powered by Binbox