Oana Zăvoranu va INVESTI în animale! Aflați ce dorește să facă

De Maria Mocanu,
02 iun., 2019 Stiri

Libertatea dezvăluie faptul că Oana Zăvoranu, este o actriță, cântăreață și moderatoare de televiziune, are în plan și să deschidă un spital veterinar.

Oana a demonstrat de nenumărate ori că este o femeie puternică, însă când vine vorba de animale iese din tiparul ei obișnuit. Dacă te uiți pe pagina ei de socializare vei vedea că este o mare iubitoare de animale. ”Iubesc oameni, dar mai mult animalele”, spunea aceasta.

După moartea mamei sale, vedeta a moștenit o avere considerabilă și a trecut la acțiune. Cu o parte din bani, a cumpărat hrană pentru mii de patrupede și a făcut tot posibilul ca acestea să beneficieze de adăposturi, pentru a le salva, practic, de la eutanasiere.

Mai mult, Oana nu se opreșre aici! În planurile sale intră și deschiderea unui spital veterinar. Vedeta vrea ca vietățile abandonate pe străzi să beneficieze, printre altele, de sterilizare gratuită. Totodată, ea este dispusă chiar să investească și în acel dispozitiv de prins câinii, pentru a-i duce la adăpost în cele mai bune condiții.

Chiar dacă este presată de timp, vedeta merge să viziteze animalele aflate în adăpostul de animale Kola Kariola.

Posted by Kola Kariola on 20 August 2017

 Sursă foto: Facebook

 

Citeste si:

Lasa un comentariu

 

powered by Binbox