O pisică, un câine și șobolan sunt de NEDESPĂRȚIT! Cum reacționează când sunt separați FOTO-VIDEO

De Maria Mocanu,
24 iul., 2019 Stiri

O pisică, un câine și șobolan sunt de nedespărțit! Animalele au fost salvate pe cand erau doar niste pui si, datorită faptului ca au crescut impreuna, acum se inteleg de minune. Conviețuirea dintre un șobolan, un pisoi și un câine este posibilă și fără varsare de sange. Asta demonstrează articolul publicate de boredpanda.com, în care cei trei își arată afecțiunea.

Ce se întâmplă când ai un pui de cățel, o pisică cu problem de vedere, și un șobolan într-o singură cameră? Ei bine, devin prieteni pe viață.

Cei trei au fost donați la un adăpost pentru animale de un bărbat, în luna martie: „Proprietarul lor nu mai putea avea grijă de ei și i-a adus la noi, dar a uitat să ne spună că sunt foarte buni prieteni”, a spus Jennifer Ollanketo Oshkosh Zona, de la Asociația Humane Society, din SUA.

Pisoiul Jack are mari problem cu vederea, iar din acest motiv se bazează mult pe câinele Sasha. Dacă cei doi sunt despărțiți  pentru câteva ore, nimeni nu se mai poate înțelege cu ei:“ Când un medic veterinar a încercat să examineze pisica, câinele a devenit foarte agitat și până nu au adus-o înapoi nu s-a liniștit.

Deși este bătrân, inima șobolanul Tweaks este foarte tânără. Acest animal de companie este foarte prietenos  și îi adoră pe prietenii lui. Dintre toți, el el este cel mai vessel și pus pe giugiuleală.

Vreți să știți ce decizia au luat cei de la Asociație? Ei bine, cei trei prieteni au fost dați spre adoptați împreună: „ De astăzi, șobolanul, pisoiul și câinele au fost adoptați și au plecat la noua lor casă! Suntem foarte încântați că nu a trebuit să-I despărțim“, a mărturist Jennifer.

 

The Rat Pack

We have a love triangle going on here at OAHS. And it involves a dog, a cat and a rat! Tweaks (rat), Sasha (dog) and Jack (cat) came from the same house and we'd really like to keep this trio together because, well….they love each other! Jack the cat is visually impaired and he depends on Sasha for emotional support. Sasha the dog loves Tweaks the rat and Tweaks just loves everyone! Take a look at this video compilation of The Rat Pack and consider keeping this little family together by adopting all three!

Posted by Oshkosh Area Humane Society on 19 Martie 2017

Citeste si:

Lasa un comentariu