NEBUNIA unui bărbat a depăşit orice LIMITĂ. Un cățel a îndurat cele mai TERIBILE CHINURI

De Maria Mocanu,
27 aug., 2019 Stiri

NEBUNIA unui bărbat a depăşit orice LIMITĂ. Este minunat să vrei să fii diferit, să ieşi în evidenţă, să te faci remarcat printre oameni. Însă toate au o limită, de care unii chiar nu ţinut cont. Un bărbat a legat un cățel de bot și de lăbuțe cu bandă adezivă.

Caz teribil în Canada. Un cățel a fost găsit la timp de un om. Bietul animal avea botul si labutele strans legate cu banda adeziva. Animalul se afla în stare critică, când a fost găsit în apropierea unui mall, potrivit Kanal D.

Barbatul care l-a gasit l-a dus de urgență la un cabinet veterinar. Medicii veterinari i-au scos banda adeziva de pe bot. A avut nevoie de îngrijire medicala, de tratament, însă rănile din jurul botului se vindecă greu, dar toată lumea este optimistă.

Între timp, cățelul a fost botezat Justice si dupa ce se va vindeca va fi dat spre adopție. Presa locala scrie că barbatul care l-a torturat a fost identificat și a fost arestat!
Dacă nu vă mai puteți îngriji câinele, duceți-l la un adăpost, nu procedați ca ei!
ANIMAL ZOO VĂ RECOMANDĂ SĂ CITIȚI ȘI:

Citeste si:

Comentarii

  • Blestem sa cada pe capul nemernicului care nu a avut mila de bietul animalut. Acestui DOBITOC TAMPIT SI IDIOT, trebuie sa i se aplice acelasi tratament pe care l-a aplicat el catelului, si, sa fie lasat in mijlocul unui camp sa nu poate sa fie salvat de nimeni. ANATEMA pe capul tau sa cada BESTIE TURBATA.