Modul INUMAN în care a fost TORTURAT un câine de niște băieți I VIDEO TERIFIANT

De Maria Mocanu,
08 iun., 2019 Stiri

Un câine din Turcia a fost supus unor momente dramatice. Patrupedul a fost aruncat peste un pod, la începutul acestei săptămâni. 

Clipele de groază prin care a trecut bietul câine au fost teribile, acesta abia mai respira deoarece toate picioarele s-au rupt după ce doi băieți l-au aruncat peste un pod înalt.

Patrupedul a fost prins de cei doi băieți, a cărui identitate nu este încă cunoscută, în orașul Gazientep din provincia Gaziantep, din sud-estul Turciei. Ei au torturat animalul, i-au legat o curea în jurul gâtului și l-au tâtât după ei pe străzi. După puțin timp, le-a venit ideea năstrușnică să-l arunce peste podul înalt ce ducea către o peșteră.

Spre norocul cățelului, cei doi băieți au fost văzuți de un grup de copii care se jucau pe o stradă din apropiere și care le-au spus părinților lor. Aceștia au apelat serviciile de urgență, iar o echipă de pompieri au venit imediat la fața locului pentru a încerca să salveze animalul, potrivit metro.co.

Cățelul se reface acum, iar poliţia animalelor s-a autosesizat şi îi caută pe făptaşi. Un asemenea act de cruzime îi poate trimite după gratii.

Citeste si:

Lasa un comentariu