Locuitorii din Miercurea Ciuc sunt ȘOCAȚI! Ce a pățit un URS care a mâncat o capră în curtea unui liceu

De Maria Mocanu,
23 aug., 2018 Stiri

Locuitorii din Miercurea Ciuc sunt ȘOCAȚI! Un urs de 300 de kilograme care a mâncat o capră în curtea unui liceu din Miercurea Ciuc a fost împușcat mortal după ce a terorizat localnicii timp de trei zile.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Jandarmi, ursul a intrat în jurul orei 06.00 în curtea unei gospodării de pe strada Arsenalului, a luat o capră după care a fugit rupând gardul gospodăriei.

După scurt timp, ursul a intrat în curtea Colegiului Naţional ‘Octavian Goga’ şi a devenit agitat. A rupt mai multe garduri, după care a adormit. Jandarmii au asigurat zona până în jurul orei 12.00 atunci când ursul a fost împuşcat mortal.

‘Ursul era în curtea Colegiului Naţional ‘Octavian Goga’, a intrat prin toate casele din zonă, în zori a omorât o capră, a dus-o în curtea liceului şi a mâncat-o. Era un pericol iminent pentru viaţa cetăţenilor. Am avut toate avizele de la Ministerul Mediului şi am respectat întru totul legea’, a declarat, pentru Agerpres, Domokos Laszlo, viceprimarul oraşului Miercurea Ciuc, potrivit observator.tv.

Citeste si:

Comentarii

  • Niste criminli, care omoara fara mila o vietate flamanda , care nu se poate apara . Dar este o zicala „rau faci, rau primesti „‘. Sper ca acesti oameni sa fie rasplatiti la fel .

    • emy draga, tu ai avea dreptate in esenta, dar cu toata dragostea pentru animale, nu mi-asi dori ca feciorul meu, elev la asa liceu, sa se intilneasca cu mos martin in curtea liceului. mai aproape de piele e ca,asa decit pufoaica.