Incident ȘOCANT relatat pe o rețea de socializare: ”un individ mi-a călcat câinele cu maşină… pentru că aşa a vrut el”

De Maria Mocanu,
19 sept., 2018 Stiri

Incident șocant! Prietenul necuvântător al unei femei a murit după ce a fost călcat intenționat de un șofer iritat! Pentru ea, moartea cățelului este un adevărat cutremur, o dramă peste care este foarte greu de trecut.

Redăm în exclusivitate mesajul postat de o tânără pe contul ei de socializare:

”Astăzi, un individ mi-a călcat câinele cu maşină… pentru că aşa a vrut el: a tras de volan zbierând că s-a săturat de căcat de câine. N-a călcat niciodată într-un căcat de-al lui Bubu, pentru că 1. nu merită o aşa onoare 2. îl strângeam de fiecare dată.

Mi-ar plăcea să trăiesc într-o ţară în care aceşti mizerabili ar face puşcărie pentru asemenea acte, dar nu e cazul. De o amendă penală…mi se rupe; Bubu nu mai e. O să fac plângere la poliţie, o să fac tot ce e nevoie …măcar să îl văd la faţă…să-l scuip, să-l înjur..i-aş face mult rău. Foarte mult.

Nu merge să scriu aici ce i-aş face cu adevărat, că cică nu e frumos să ai astfel de gânduri, darămite să le şi expui public şi mi s-ar atrage atenţia că n-ar mai fi nici o diferenţa între mine şi criminal…bla bla bla…

Cu toată frustrarea şi tristeţea, ura şi lehamitea, aş vrea că acest mesaj să va facă şi mai atenţi în jurul vostru, să nu contaţi pe faptul că nu sunteţi pe mijlocul străzii, ba chiar lângă un spaţiu verde, lângă intrarea în parc (!!). Jegurile sinistre nu se sfiesc să tragă de volan că să-şi pună în practică planul diabolic. B-99-CEY este unul dintre aceşti monştrii”, a scris Alina Sencovici, pe Facebook.

Citeste si:

Comentarii

  • De acord cu Dvs.: condamnat la 10 ani nu de puscarie, trai frumos pe banii nostri, ci de MUNCA SILNICA! Totusi, in context, „monstri” cu un singur „i”, ca nu este articulat.

    • O, da, dar munca silnica doar la adunat căcărita de cățel zi lumină, mâncat doar mâncare de cățel, băut apa murdara, dormit in frig, plimbat din când in când nu in lesa ci in lanț cat de strâns de gat pana da in depresie si ajunge la balamuc. Mi- e teama sa mai scriu cate i- as dori lui si celor care chinuie/ neglijează animalute, ființe nevinovate. Nici nu e bine sa spun.

  • Faceți petiții la politie la asociația animalelor aveți nr de mașină și conform legii în vigoare acest animal e puțin spus va suporta conform legii pedeapsa cuvenita.