Imaginile care spun mai mult de 1.000 de cuvinte! Un boxer isi cauta stapanul…

De Predan - cont cu articolele Sandrei Salagean dupa stergere user TRaian,
16 feb., 2018 Caini, Stiri

Imaginile care spun mai mult de 1.000 de cuvinte! O fată din Iaşi a fost martoră la unul dintre cele mai triste momente. O căţeluşă din rasa Boxer, pierdută sau abandonată, s-a urcat în tramvai in căutarea stăpânului său. Femela, vizibil înfometată, a făcut un gest care a smuls lacrimile tuturor celor care au vazut-o.

Iată ce a postat fata care a zărit-o şi care, din nefericire, nu a putut face nimic pentru ea.

boxer 1

Nota: Distribuiti acest anunt in speranta ca aceasta catelusa a fost pierduta si nu abandonata…

boxer 2
“Catea Boxer, dupa aparente, in Iasi, aproximativ 4-5 ani (aproximatia poate fi incorecta din cauza prognatismului mandibulei). S-a urcat in tramvaiul 13, in statia Rond Copou, si nu a mai vrut sa coboare, a inspectat tot tramvaiul, apoi s-a asezat cuminte pe o bancheta. Nu am putut sa o conving sa coboare sub nici o forma, nici in Rond si in nici o alta statie. Daca cei care au pierdut-o o doresc inapoi, sugerez sa o caute fie in tramvai, daca vad anuntul in timp util (eu am coborat acum 5-7 minute) sau in statiile ce urmeaza statiei Piata Unirii.” – asta a scris Lucia Corlat pe Facebook, atasand si cateva poze:

 

Citeste si:

Comentarii

 • Na unde sunt acei iubitori de animale ce au protestat in centru in Bucuresti??? Eu am deja 2 caini mai mult nu pot tine… Hai adoptati-l sau nu vi-l permiteti???

  • Na…iubitorii aia sunt toti plini pana la refuz de animalele abandonate de distrusi, nimeni nu aduce vorba despre unde este pedeapsa pentru abandon , pentru nesterilizarea cateluselor? Nu putem noi adopta cati pot fi abandonati! Si pentru restul, nu, in caine nu te uita, cei care credeti asta e doar pentru ca asta vedeti in oglinda, in caine ramane credincios stapanului pentru toata viata!

  • bai istetule, iubitorii de animale, care au protestat in centrul Bucurestiului, au deja animale in casele lor, si caini si pisici, si unii dintre ei mai platesc si cazarea cateilor dragi de pe langa blocuri in adaposturi, ca sa nu fie luati de hingheri, deci du-te linistit ca sunt implicati mai multi de cat crezi tu si alti isteti ca tine.

  • pretene, aia care au asociatii de fapt maninca bani adevarati……….dle directoare isi iau cate 2000 de coco pe luna si se plimba la fel de fel de susanele si conferinte-workshopuri etc…….cica apara cateii amarati………oamenii adevarati protejeaza 1-2 catei pt ca atat poate un om normal

 • Daca-i dai un os mai mare o sa uite imediat de stapan si o sa se tine dupa tine, pana cand o sa-i dea altul un os si mai mare si atunci o sa te lase balta si-o sa-l urmeze pe ala.

  Nu am incredere in oameni, cu atat mai putin in animale care nu-si impart mancarea cu nimeni.

  • Din fericire, cainele nu-si tradeaza stapanul… daca te-ai uita la fatzuca asta trista ai intelege perfect! Sper sa-si fi gasit stapanul pana acum, daca nu cumva a fost abandonata.

   • Esti penibil daca tu consideri ca un caine nu o sa te lase balta daca cineva ii da un cotet si un os mai mare.

  • Esti cel mai mare prost de pe planeta!!!

  • poate papa osul dar este loial stapanului sau fata de om nu este descriere dv ptr ceva banuti ai trada toata familia pun pariu

 • noi avem un catelus si stapana lui este plecata mereu ramane la mine si este exact la fel de iubita si hranita dar in momentul cand vine stapana a uitat de mine deci este fara cuvinte …………………..dragostea ce o vad in ochii lor ma face sa plang si nu mint jur

 • dai lui scutire 10000 de euro si merge cu tine in bar uitand de serviciul sau de ****t.