Fratele lui Ionuţ Anghel, băiatul ucis de câini, a fost audiat astăzi. Procurorul vrea sa afle adevarul de la micut

De Predan - cont cu articolele Sandrei Salagean dupa stergere user TRaian,
19 nov., 2013 Caini, Stiri

 

Andrei Anghel, fratele băieţelului de 4 ani omorât de câini în apropierea Parcului Tei din Capitală, a fost audiat azi de procurorul care instrumenteaza cazul.

 
Copilul în vârstă de şase ani a fost dus la un centru special şi a fost însoţit în permanenţă de un psiholog. Andrei a declarat în faţa procurorului tot ce şi-a amintit din ziua de 2 septembrie, ziua în care fratele lui a murit.

 

Fratele copilului ucis de câini a mai dat două declaraţii în trecut, conform celor declarate de tatăl său, Valentin Anghel: „În momentul în care va fi pregătit va putea să povestească din nou. A dat deja două declaraţii, dar va trebui şi în faţa procurorului. Una a fost în ziua tragediei la poliţie şi a doua în faţa unor psihologi când a fost internat ambulatoriu”, a spus tatăl lui Ionuț, la B1 Tv.

 

Andrei Anghel este singurul martor al incidentului în care fratele lui mai mic şi-a pierdut viaţa. Copilul, după cum spun părinţii, a declarat în repetate rânduri în prezenţa lor că Ionuţ a fost sfâşâiat de câini.

 

Totodată, procurorul care se ocupă de caz a refuzat să dea vreo declaraţie presei sau să răspundă la numeroasele întrebări ale jurnaliştilor, motivând că “ancheta este în curs de desfăşurare”.

Citeste si:

Lasa un comentariu