Directorul IML: „Nu s/au prelevat probe ADN”

De Predan - cont cu articolele Sandrei Salagean dupa stergere user TRaian,
17 sept., 2013 Caini, Stiri

„Nu s-au prelevat probe ADN de pe corpul copilului. Nu a avut sens. Care era scopul? Sa identificam cainii care l-au muscat pe micut? Nu avem tehnologia necesara. Copilul a decedat ca urmare a plagilor provocate de caine. Erau sute. Parerea mea e ca au fost provocate de mai multi caini. Copilul a murit din cauza unei hemoragii  masive externe. Nu am gasit niciun element care sa sugereze ca a fost agresat sexual”, a declarat astazi directorul IML Bucuresti, Dan Dermengiu.

Abdo Salem, medicul legist care a facut autopsia micutului a declarat si el in cursul zilei de azi: „Avea foarte multe plagi de la mai multi caini, asta e clar. Iar despre recoltarea probelor AND eu nu stiu nimic pentru ca eu n-am recoltat asa ceva! In plus, in acest caz este un martor cheie in varsta de 6 ani.”

 

Citeste si:

Comentarii

 • ..dar sa nu care cumva sa credeti ca s-a incercat musamalizarea acestui caz!

  ONGistii nu ar minti niciodata!

 • Indiferent cat de mic era copilul, tot ar fi trebuit sa se gaseasca la locul nenorocirii balti de sânge (litri), daca a murit din cauza hemoragiei externe. S-au gasit?

 • mai lasati-ma in pace cu balivernele voastre pro caini… a murit bietul copil mancat de caini si acu toate nefututele din tara isi dau cu parerea si incerca sa inventeze baiverne. ok mai sunt si cativa rudotelisti care sustin aceleasi tampenii. eu m-am saturat de javre pe strada si gata. vreau sa stau intr-o tara normal unde sa pot sa ies cu copii la plimbare fara sa imi fie frica de caini.

  • Bai Gogu , incearca sa urmaresti ( daca poti cu mintea ta redusa ) ce scriu aici :
   1) Caini pe strada nu mai vreau nici eu, dar cei care au obligatia LEGALA ca sa-i ia de pe strazi ( ASPA ) si primarul Oprescu au TOCAT BANI PUBLICI degeaba .Iar acum dau unor firme de mobila si consultanta transformate in hingheri 219 lei ( !! ) pentru fiecare caine prins.
   Pe ei de ce nu esti furios ? Sau tu nu platesti taxe si impozite ?
   2) Animalele se inmultesc , ca asta e natura. Un maidanez nu traieste mai mult de 7-8 ani pe strazi – daca se sterilizau corect si la timp dispareau de multa vreme . UNDE SUNT BANII ? CE „BAIETI DESTEPTI” CONSIDERA MAIDANEZII O PUSCULITA ?
   2) Este oribil ce s-a intamplat, dar nu uita ca baietii nu au fost atacati la plimbare pe strada, ci au fost lasati vraiste 45 de minute pe maidane, langa lac, rape si boschetari de catre o bunica inconstienta .Eu mi-am supravegheat mereu copilul in parc, ca de aia sunt parinte !

  • Da Gogu, si eu as vrea sa pot sa stau intr-o tara normala, si eu as vrea ca atunci cand ajung in gara sa nu ma mai traga boschetarii si drogatii de maneca sa le dau bani, iar cand am dat un sanvis cu carne la un copil al strazii m-am trezit cu el in ceafa! Pai ia sa terminam si cu astia caci devin si agresivi daca nu le dai bani, ori le dai maruntul ce il gasesti in buzunare.
   Ia ca sunt insetata si eu de sange de boschetar si nespalati pe strada! EUTANASIEREA LOR O VREAU; SA IMI ADUCA CAPETELE LOR PE TAVA!!!!!!!!!

 • CATA INCOMPETENTA SI LIPSA DE PROFESIONALISM! PAI IEI ADN-UL CAINILOR SA STI EXACT CARE E AUTORUL. DACA NU ESTE EL AUTORUL CI UN ALT CAINE, ATUNCI INCERCI SA AFLI CARE, CE FEL DE CAINE , SI DE ACEEA SUNT DERAPAJE IN JUSTITIE DATORITA PROBELOR NEPRELEVATE DE ASEMENEA INCOMPETENTI. CATI OAMENI NEVINOVATI NU AU FACUT ANI GREI DE INCHISOARE NEVINOVATI??