Dezvăluiri INCENDIARE despre cățelușa adoptată de Gerard Butler / FOTO

De Maria Mocanu,
20 iul., 2019 Stiri

Dezvăluiri INCENDIARE despre cățelușa adoptată de Gerard Butler! Gerard Butler, fostul iubit al actriței Mădălina Ghenea, în vârstă de 48 de ani, are o nouă iubită în viața sa, o iubire blândă cu patru picioare. Celebrul actor a fost atras de o cățelușă fără stăpân, care i-a furat inima la prima vedere și care a adoptat-o dintr-o țară vecină cu România.

Aflat în Bulgaria, în timp ce se relaxa, lângă el a apărut o cățelușă neagră care nu s-a mai dezlipit de el. Îndrăgitul actor Gerard Butler recunoaște că a fost dragoste la prima vedere: “Sunt recunoscător pentru noul cățeluș din viața mea. În timp ce filmam un munte din Bulgaria, a apărut lângă mine o cățelușă maidaneză. Mi-a furat inima”, potrivit people.com.

Pentru că și-a obișnuit fanii să le arate tot ceea ce face, Gerard a scris un mesaj pe Instagram, care a fost însoțit de o fotografie alb-negru înduioșătoare, care nu are nevoie, de prea multe cuvinte, pentru că se observă de la prima vedere că între Gerard Butler și noua lui prietenă cu patru picioare există o chimie extraordinară. Așadar, a fost o norocoasă…

Thankful for a new wee doggie in my life. She was a stray while I was filming up a mountain in Bulgaria. Stole my heart.

O postare distribuită de Gerard Butler (@gerardbutler) pe

 

Citeste si:

Lasa un comentariu