Cum a fost SALVAT un cățel ce a rămas BLOCAT cu capul într-un borcan I FOTO

De Maria Mocanu,
05 oct., 2019 Stiri

Un cățel a avut parte de sperietură groaznică după ce a băgat capul într-un borcan și a rămas blocat acolo, scrie Metro. Din fericire, pompierii britanici au intervenit la timp pentru a rezolva acest caz mai puțin obișnuit. 

Stăpânii lui Buddy, un cățel din rasa chihuahua, au încercat să-l ajute ungând gura borcanului cu lichid pentru a ușura alunecarea, dar  în zadar. Au sunat la 999 pentru a solicita ajutor brigăzii de pompieri din zonă.

Operațiunea a fost una destul de anevoioasă, dacă ar fi să judecăm după imagini, însă s-a soldat cu un real succes: Anton Phillips, de la serviciul de pompieri și salvare din Hampshire, a spart borcanul, apoi a încercat să întindă pielea gâtului câinelui, până a reușit în cele din urmă să-i scoată tot capul.

„A fost o activitate neobișnuită și era ciudat să vezi expresia dură a animalului prin pahar. Nu am vrut să risc să sparg borcanul deoarece acest lucru ar fi putut răni animalul. În plus, am avut de-a face cu o mulțime de animale de-a lungul anilor și mereu am spus că ce a intrat poate să și iasă”, a explicat Phillips.

Citește și:

Ești alergic la animale? Iată ce CĂȚEL trebuie să-ți iei! VIDEO

Citeste si:

Lasa un comentariu

 

powered by Binbox