Cine adopta din adaposturile de stat primeste mancare!

De Predan - cont cu articolele Sandrei Salagean dupa stergere user TRaian,
14 oct., 2013 Caini, Stiri

Adapostul  Dogtown, din comuna Uzunu, jud. Giurgiu, lanseaza programul prin care cetatenii care adopta caini din
adaposturile de stat ale Autoritatii de Protectie si Supraveghere a Animalelor (ASPA) – Pallady si Mihailesti, primesc din partea organizatiilor germane  mancare gratuita ca masura de incurajare a gestului lor.

„In prima faza au sosit 22 de tone de mancare donate de organizatii din Germania, intreaga cantitate urmand sa fie redistribuita celor care adopta din adaposturile de stat, pe baza unui protocol incheiat intre Dogtown si
organizatiile participante. Actiunea se va repeta saptamanal. Astfel, orice cetatean care face dovada adoptiei dintr-un adapost ASPA va primi cate 20 kilograme de mancare pentru fiecare caine, in limita cantitatilor disponibile”,anunta conducerea Dogtown.

Citeste si:

Comentarii

  • Daca toti cainii din adaposturi ar fi ca cei din poza sunt convins ca ar fi adoptii pe banda rulanta.Din pacate marea majoritate a madanejilor sunt precum acela din reportajul batranei care se plangea ca maidanezul adoptat, unul comun ca rasa pe toate strazile Bucurestiului, nu vrea sa iasa afara sa-si faca nevoile.