ȘOCANT! Boo a fost uitat în stradă de stăpanii lui! Cum a fost posibil?

De Carmen Istrate,
09 iul., 2019 Stiri

ȘOCANT! Cand familia lui s-a mutat intr-un alt oras….a uitat sa-l ia si pe el. Insa el nu si-a uitat stapanii si i-a asteptat credincios in fata fostei locuinte, timp de o luna!!!!….

Este povestea lui Boo, cainele unei familii din orasul Detroit (SUA), care a decis sa-si schimbe domiciliul, renuntand de asemenea, si la cateva vechituri – o saltea, niste perne, o patura, ceva mobila si….BOO!

Boo este un Pit Bull – asa ca te gandesti la un caine agresiv, gata oricand sa te sfasie. Si, da, Boo a sfasiat… inimile trecatorilor – pentru ca, timp de o luna de zile a stat cuminte pe salteaua ponosita asteptandu-si fostii stapani…

In zadar au incercat unii oameni sa-l determine sa plece de acolo, sa-l convinga ca a fost abandonat…caci Boo nu s-a lasat induplecat. A primit hrana si apa oferite si…a asteptat!

boo-1

boo2

Pana la urma, cineva a sunat la un centru de salvare a animalelor, iar Mike Diesel, fondatorul acestuia, a sosit la intalnirea cu Boo. Acesta povesteste ca a gasit cainele intins pe saltea, aşteptand…A fost nevoie de zeci de minute de tatonari, pana ce Boo a acceptat zgarda…”Am stat amandoi de vorba, imi place sa cred ca ne-am impartasit suferintele… si a acceptat sa urce in camion”, a povestit Mike Diesel.

boo-3

Acesta a stiut atunci ca e misiunea lui sa refaca inima sfasiata a bietului caine…A stiut ca Boo va avea nevoie de iubire, afectiune, mult mai mult decat de ingrijire medicala.

Acum, Boo s-a imprietenit cu toti cei de la centrul de salvare si asteapta nerabdator sa-si gaseasca un camin nou si stapani care sa-l iubeasca cu adevarat!!!

boo5

boo-4

Citeste si:

Comentarii