Belebus si catelusi! Povestea IMPRESIONANTA din spatele imaginii!

De Carmen Istrate,
22 nov., 2015 Stiri

 

Fotografia a fost realizata in studioul Park Avenue si il suprinde pe Brydon, fiul nou-nascut al lui Kami Klingbeil. Alaturi de el, inghesuiti in acelasi cosulet, se odihnesc noua pui negri de Labrador. Bebelusul si catelusii s-au nascut in aceeasi zi, la doar 9 ore distanta, in aceeasi familie, scrie Daily Mail, preluat de adevarul.ro.

Kami a nascut la scurt timp dupa ce cateaua ei, Delia, a adus pe lume cei noua puiuti, iar fotografia a fost realizata 6 zile mai tarziu.

bebe1

Femeia nu a banuit nicio clipa ce avea sa se intample. Cand a plecat la spital, pentru a i se induce nasterea, catelusa Delia nu dadea semne ca ar urma sa fete.

Proaspata mamica a aflat chiar in salonul de nasteri ca a devenit stapana a noua catelusi. Ideea acestei fotografii inedite i-a venit dupa ce i-a povestit unei prietene fotograf, Teresa Raczynski, de la studioul Park Avenue, despre amuzanta coincidenta.

Fotografiile realizate în acea zi au fost publicate pe pagina de Facebook a Teresei, iar comentariile pozitive si aprecierile nu au ezitat sa apara.

Citeste si:

Lasa un comentariu