Alți patrupezi au refuzat să se joace cu acest CĂȚEL cu handicap, dar uitați-vă ce face MĂGARUL

De Maria Mocanu,
09 iul., 2019 Stiri

Alți patrupezi au refuzat să se joace cu acest câine cu probleme de sănătate, dar uitați-vă ce face măgarul!

Un măgar și-a înduioșat stăpânii prin compasiunea de care a dat dovadă. Fără îndoială că proprietarul  acestor animale este tare mândru de ele şi de faptul că măgăruşul lui a devenit un companion de nădejde pentru acest biet căţel cu probleme de sănătate.

Măgarul Paolo a arătat că este un adevărat protector şi a acceptat prietenia unui cățel cu probleme mari de sănătate. Cățelul Kolima suferă de un sindrom neurologic care îl împiedică să se deplaseze pe propriile picioare fiindu-i afectată grav coloana vertebrală.

Problemele de la nivelul coloanei vertebrale au produs modificări şi la nivelul articulaţiilor şi la ligamente. Kolima nu poate să se ridice în picioare şi stă foarte mult timp culcat.

Dacă oamenii cred că un măgar nu poate fi decât încăpăţânat, ei bine aceste imagini dovedesc contrariul. Paolo este un măgăruş afectiv şi prietenos, comportându-se cu blândeţe şi afectivitate faţă de prietenul său Kolima.

În filmulețul video postat în acest material putem vedea cum măgarul îl încurajează pe patruped să se joace, iar singurele momente când câinele încearcă să se ridice este atunci când acesta este prin preajma lui.

Pentru a vedea ce relație există între cele două animale din specii diferite, vă invităm să vizionaţi videoclipul de mai jos postat de weloveanimals.me.

Other Dogs Refused To Play With This Disabled Dog, But Watch What The Donkey Does

Posted by Milked Panda on 27 Noiembrie 2016

Citeste si:

Lasa un comentariu

 

powered by Binbox